Ίδρυση Σκακιστικού Ομίλου στην Ύδρα
Την άνοιξη του 2014 συγκεντρωθήκαμε αρκετοί φίλοι που ζούμε στην Ύδρα και αγαπάμε το σκάκι και ιδρύσαμε τον Σκακιστικό Όμιλο Ύδρας.
Μέχρι τότε δεν υπήρχε κάποια ένωση ή σύλλογος στο νησί μας και σκεφτήκαμε ότι ιδρύοντας τον Όμιλό μας, θα συγκεντρώσουμε μια ομάδα φίλων του αθλήματος και θα καταφέρουμε να γίνουμε πιο αφοσιωμένοι στο σκάκι. Κυρίως, σκοπός μαςείναι η διάδοση και η ανάπτυξη του αθλήματος και η συμμετοχή σε σκακιστικά τουρνουά. Καθώς επίσης δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στα ευεργετικά οφέλη, που αποκομίζουμε μικροί και μεγάλοι από την ενασχόλησή μας με το σκάκι.Είναι χαρά μας τώρα, μετά από λίγους μήνες  ο όμιλος να αποτελεί επίσημο μέλος της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας καθώς και μέλος της Ένωσης Σκακιστικών Σωμματείων Νομού Αττικής.Σημαντικό για μάς το  να έχουμε ήδη στο ενεργητικό μας πολλά μέλη, παιδιά, νέους, ενήλικες και μια ευρύτερη ανταπόκριση και αποδοχή, κάτι που μας δίνει την πεποίθηση ότι στην Ύδρα το σκάκι θα αναπτύξει μια σημαντική πορεία.Φιλοδοξούμε επίσης, τα παιδιά και οι νέοι του Ομίλου μας, να εκπροσωπήσουν την Ύδρα σε πανελλήνιους και σχολικούς αγώνες.
Σας θέλουμε όλους κοντά μας. Όσοι αγαπάτε το σκάκι, μπορείτε να έρθετε στον σύλλογό μας και να στηρίξετε την προσπάθεια μας.
 
 Ευχαριστούμε 
 Για το ΔΣ 
 ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΥΔΡΑΣ

Chess Puzzle

SFbBox by psd to wordpress

     ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ                     

                       elliniki skakistiki omospondia v2n

     WORLD CHESS FEDERATION F.I.D.E  
 

                         fide logo n       

ΕΝΩΣΗ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ  Ε.Σ.Σ.Ν.Α 
                                              

                   essna site n    

 

Go to top